VÝLET DO KARLOVÝCH VARŮ

Karlovy Vary
Detail zážitku
Odlet Letiště Kladno
Destinace Karlovy Vary, Česko
Délka letu 30 minut
Počet osob 1 až 5
Dostupnost  květen až říjen

Karlovy Vary je věhlasné lázeňské středisko s největší koncentrací léčivých pramenů na světě. Jeho historie sahá do 13 století. Léčilo se zde spousty světových osobností a panovníků např. v 17 století ruský car Petr Veliký. Každoročně se zde sjíždějí také hvězdy filmového plátna až Amerického Hollywoodu na známý mezinárodní filmový festival. Karlovy Vary jsou také vyhlášeny svým sklářským a potravinářským průmyslem.

Na zážitek vylétáme z Prahy, ale můžeme vás vyzvednout i na jiných letištích v ČR, například v Plzni či Příbrami. Výlet maximálně přizpůsobíme vašim přáním. Chceme, aby pro vás tento den byl jedinečný a nezapomenutelný.

Poletíte rychlým, moderním a pohodlným letadlem, “sporťákem” mezi letadly – Cessnou 350 Corvalis!

Čeká vás romantika historického lázeňského města, procházka kolonádou, léčivé lázeňské prameny… Pokud si budete přát, zajistíme vám oběd a zároveň úžasný gurmánský zážitek v luxusní restauraci v Hotelu Promenáda. Restaurace se umístila v první desítce žebříčku TOP 100 českých restaurací. Restauraci před vámi navštívili například: Michael York, John Malkovich, Arnošt Lustig, prezident Václav Klaus, Quincy Jones, Franz Beckenbauer, Antonio Banderas, Ben Kinsley, Karel Gott, Morgan Freeman, Jacqueline Bisset...

 

 

Šťastný let a krásný zážitek přeje tým Blue Sky Adventures!

Přidat komentář