ZÁBAVNÍ PARK EUROPA-PARK

.jpg
Detail zážitku
Odlet Letiště Kladno
Destinace Letiště Lahr
Délka letu 2 hodiny
Počet  osob 1 až 5
Dostupnost květen až říjen

Zážitkový výlet, kde si přijdou na své rodiče i děti! Chcete vzít své děti do jednoho z největších zábavních parků Evropy, a zároveň se vyvarovat dlouhé a nudné cesty? Užít si 2 dny plné zábavy a nenudit se ani minutu? Leťte letadlem!

Vzdálenost dlouhou 600 km urazíme za necelé 2 hodiny, a to v klidném a příjemném prostředí na palubě soukromého letadla, které budete mít k dispozici pouze pro sebe a svou rodinu.

Evropa-Park patří k největším a nejlepším zábavním parkům Evropy – rozkládá se na 85 hektarech. Naleznete zde ohromné horské dráhy – jedno z nejvyhledávanějších lákadel parku je největší horská v Evropě Silver Star (73 m).  Nechybí zde ale ani obojživelné dráhy nebo dráha, na které se projedete v naprosté tmě. V parku naleznete ale také třeba 4D kino, nejrůznější show a sezónní akce, ale i tematické části Svět dětí a Země dobrodružství. Na své si přijdou malí i velcí. Vše je v krásné parkové úpravě a v tématickém prostředí 13 evropských států, s typickou národní architekturou, kuchyní a květenou. Najdete zde Francii, Anglii, Itálii, Švýcarsko, Řecko, Rusko… Více o parku čtěte ZDE!

 

 

Šťastný let a krásný zážitek přeje tým Blue Sky Adventures!

Přidat komentář